Кіровоград: з’ясування стосунків між двома чоловіками призвело до трагічних наслідків

Лютий 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Зловмисник завдав травм знайомому, внаслідок яких чоловік помер. За такі дії підозрюваному загрожує до десяти років ув’язнення.

До чергової частини Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від кіровоградки про те, що за місцем проживання вона виявила бездиханне тіло свого знайомого.
За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася. На кухні правоохоронці виявили тіло 46-річного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. За висновком судово-медичної експертизи вони і стали причиною смерті кіровоградця.
Працівники міліції відразу ж почали проводити усі необхідні заходи для встановлення обставин того трагічного дня та осіб, причетних до кримінального правопорушення.
Як з’ясувалося, двоє чоловіків прийшли додому до свого знайомого. За місцем мешкання останнього компанія розпивали спиртні напої. Аж раптом між двома гостями виникла сварка, яка переросла у п’яну бійку, під час якої зловмисник наніс опоненту численні удари по голові та тулубу. Потерпілий впав на підлогу. Після цього товариш відтягнув його на кухню та продовжив вживати оковиту. Згодом усі почали збиратися спати. Зранку господарі побачили, що чоловік вже не подає будь-яких ознак життя й викликали працівників міліції.
Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 24-річний житель Кіровоградської області.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. - Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool