Кіровоград: звернення Віктора Федорчака до мешканців області

Квітень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1350 | Коментарі: 0

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС! Дорогі жителі Кіровоградщини!

Вибух атомного реактора, який стався 26 квітня 1986 року в Чорнобилі, увійшов в історію розвитку нашої цивілізації сумною і трагічною реальністю. Чорнобильська катастрофа об’єднала народи багатьох країн спільною бідою. Майже три десятиліття минуло відтоді, а дзвони Чорнобиля досі гірким болем озиваються в серцях мільйонів. Ніколи не забути нам тих, хто пішов тоді в ядерний вогонь, хто усвідомлено й жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов`язок перед рідною землею і рідним народом.
Хай жах чорнобильської катастрофи назавжди залишиться в минулому, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати життя, мир і спокій.
Бажаю всім ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, усім співвітчизникам міцного здоров’я, добра, мирного неба та довгих років життя.

З повагою
начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор ФЕДОРЧАК


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool