Кіровоград: звернення від міської влади

Січень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

2014 рік – особливий у житті всієї громади нашого чудового краю – Кіровоградщини. Ми відзначаємо 75 років від утворення Кіровоградської області і 260 –річчя заснування обласного центру - Кіровограда.

Ці урочисті й радісні свята наповнюють нас особливим душевним піднесенням, даруючи відчуття очікуваного оновлення, осмислення зробленого, з новою силою зміцнюють віру у здійснення запланованого.
Жителям Кіровоградщини є чим пишатися і у своїй історії і у сьогоденні. Наші діди – прадіди зламали хребет фашизму, визволили рідний край і підняли з руїн економіку області. Наші сучасники перетворили свій регіон в потужний центр машинобудування, вирощення сільськогосподарської продукції та її переробки. Перед нами стоять амбітні цілі. Тому найперше, що хочеться побажати кожному з нас, – щоб наші плани завжди збувалися, щоб ми були здоровими і щасливими, а наш край – заможним та успішним.
І так обов’язково буде. Необхідно лише зібрати воєдино всю нашу силу і волю, відродити у кожного кіровоградця відчуття гідності, відповідальності, поваги до чесної праці, без чого неможливо впоратися з тими серйозними завданнями, які стоять перед нами.
Здобутки нашого степового краю, її славу і авторитет творять сьогодні тисячі людей своєю щоденною копіткою працею. Саме завдячуючи їхнім натрудженим рукам, інтелекту і безмежній любові до малої батьківщини область впевнено рухається вперед до кращого, заможнішого життя.
Щиро вітаємо усіх мешканців області із 75 – річним ювілеєм Кіровоградщини! Впевнені, що спільною злагодженою працею ми неодмінно виведемо наш регіон на найвищий рівень передових громад України і Європи.

Міський гололва Олександр Саінсус  Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool