Кіровоград: звернення головного міліціонера області до учасників бойових дій на тер.інших держав

Лютий 15, 2013 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Від імені особового складу УМВС в області та себе особисто я звертаюся до вас зі словами вдячності за мужність і відвагу.
Виконуючи свій військовий і громадянський обов’язок, ви з честю несли службу в Афганістані, Югославії, Лівані та інших гарячих точках світу. Бойові дії і миротворчі місії на території різних держав стали для тисяч українців, серед яких і працівники міліції, випробовуванням на міцність духу, відповідальність та готовність у будь-яку хвилину підставити плече бойовим товаришам.
У цей день ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися додому живим, поділяючи біль втрати з їх рідними і близькими, та вшановуємо подвиг воїнів-інтернаціоналістів.
Шановні учасники бойових дій, бажаємо вам і вашим родинам щастя, миру, душевного спокою, злагоди, добробуту і затишку у ваших домівках.

Начальник УМВС України
в Кіровоградській області
генерал-майор міліції Костянтин Пожидаєв


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool