Кіровоград: звернення до журналістів області (ВІДЕО)

Травень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Вчора у Кіровограді відбулося проміжне засідання журі обласної журналістської премії під головуванням Олександра Чорноіваненка

Вирішили продовжити термін подання творчих робіт на здобуття премії по 27.05.2015. Тож від імені правління обласної спілки дуже прошу вас усіх долучитися до цієї справи. А керівників ЗМІ - допомогти своїм творчим працівникам підготувати відповідні матеріали.

Висувати твори на здобуття премії можуть первинні журналістські організації, редакції ЗМІ, громадські організації та окремі журналісти. Подавати матеріали можна в обласну раду (контактна особа: Ратушна Оксана Михайлівна, пл. Героїв Майдану, 1) або обласну спілку журналістів (контактна особа Мельник Петро Петрович, тел. 0506985475)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool