Кіровоград: звернення до вболівальників

Березень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

21 березня 2015 року відновлюються матчі Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. Участь у ньому візьмуть два футбольні клуби Кіровоградщини - "Зірка" та "Олександрія".

Працівники міліції під час проведення ігор вживатимуть заходів щодо забезпечення охорони громадського порядку, визначених законодавством України.
Перед початком футбольних матчів правоохоронці звертають увагу громадян на дотримання правил поведінки на стадіонах та недопущення порушень правопорядку.
До місць проведення змагань категорично заборонено приносити піротехнічні вироби та інші заборонені предмети, використання яких може призвести до отримання тілесних ушкоджень глядачами.
Разом з тим, працівники міліції наголошують на необхідності негайного інформування правоохоронних органів у разі виявлення підозрілих предметів або залишених без нагляду речей.
Управління МВС України в Кіровоградській області звертається до вболівальників футбольних клубів області з проханням під час проведення футбольних матчів бути толерантними, з повагою ставитися один до одного.
У випадках порушень громадського порядку працівники міліції вживатимуть заходів реагування.

УГБ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool