Кіровоград: звернення до представників громадськості

Липень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Створеною розпорядженням голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 04 липня 2014 року №258-р

робочою групою розглядається звернення народного депутата України Москаля Г.Г., голови Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування протиправних діянь правоохоронних органів та окремих посадових осіб, посягань на права і свободи, життя і здоров'я громадян під час подій, пов'язаних з масовими акціями суспільно-політичного протесту, що відбуваються в Україні з 21 листопада 2013 року, від 18 червня 2014 року № 3832-105-102/МСК щодо перевірки фактів відправки з областей до міста Києва працівників бюджетної сфери, працівників апаратів обласних та районних державних адміністрацій, студентів навчальних закладів для участі в так званому "АнтиМайдані".
Робоча група звертається до громадськості з проханням надати можливо наявні матеріали (документи, фото), що підтверджують факти відправки з області до міста Києва у листопаді та грудні 2013 року працівників бюджетної сфери, державних службовців апаратів та структурних підрозділів Кіровоградської обласної та районних державних адміністрацій, студентів навчальних закладів для участі в так званому "АнтиМайдані", про джерела фінансування даних поїздок, а також використання на дані цілі бюджетних коштів.
Телефон для контактів 24 39 77


Обласна робоча група


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool