Кіровоград: звернення до мешканців міста

Серпень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1930 | Коментарі: 0

Населення є одним з найбільших споживачів комунальних послуг. Саме від вчасно оплачених коштів за отримані послуги, залежить ефективна і якісна робота комунальних підприємств.

Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради та підприємства комунальної сфери (КП «Теплоенергетик», Кіровоградське ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА») звертаються до мешканців міста з великим проханням – якнайшвидше та в повному обсязі провести оплату за спожиті послуги тепло-, водопостачання та водовідведення.

Погашення заборгованості минулих років і вчасна та у повному обзясі проплата поточних платежів є запорукою належної підготовки комунального господарства до роботи в осінньо – зимових умовах, а значить і до якісних послуг з тепло – Крім того, керівники комунальних підприємств звертають увагу жителів Кіровограда на те, що незабаром розпочнеться опалювальний сезон 2015/2016 року і для уникнення загрози відімкнення технологічного обладнання від енергопостачання ПАТ «Кіровоградобленерго», підприємствам необхідно вчасно розрахуватися за використану електроенергію.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool