Кіровоград: Звернення до ліквідаторів

Грудень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1321 | Коментарі: 1

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

ШАНОВНІ ЛІКВІДАТОРИ!
Крізь роки, що відділяють нас від Чорнобильської катастрофи, пам'ять, про ті страшні події живе у наших серцях. Живе спомин про тих, хто здійснив подвиг, жертвуючи своїм життям та здоров’ям заради майбутнього. Пожежні Кіровоградського гарнізону та нинішні працівники служби серед перших потрапили у епіцентр лиха. Безмежна подяка вам, шановні учасники ліквідації аварії.
Ми не маємо права забувати про самопожертву героїв, які пройшли через усі кола ядерного пекла: цього дня ми схиляємо голови перед пам’яттю про тих, хто віддав «мирному атому» власне життя.
Спасибі вам, шановні ліквідатори, за проявлені самовідданість, відвагу та мужність. Бажаю вам здоров’я, довгих років життя та добробуту у домівках!

З повагою
Віктор Федорчак
генерал-майор служби цивільного захисту
начальник У ДСНС України
у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool