Кіровоград: звернення до батьків

Листопад 09, 2015 | Новини | Переглядів: 2201 | Коментарі: 0

Шановні батьки!

Діти – це найдорожче, що у нас є. Тому створення безпечних умов для їх життя та розвитку – найперша задача дорослих і, в першу чергу, батьків. Педагоги, безумовно, докладають багато зусиль, щоб безпека життєдіяльності стала нормою життя для підростаючого поколіня. Але приклад батьків є більш дієвим способом навчання. Діти швидко ростуть і прагнуть самостійності, а ми не завжди можемо бути поряд з ними.

Тому важливо навчити дитину самостійно відрізняти корисне від шкідливого й небезпечного, застерегти від необачних вчинків.

Дуже часто через свою природню допитливість діти беруть до рук сірники чи експериментують з небезпечними легкозаймистими речовинами, вмикають газову плиту чи праску, що може мати непоправні наслідки. Аби вберегти життя своїм дітям, знайдіть час на розмову з ними. Доступно поясніть малюкам важливість та небезпечність води, газу, електричного струму. Крім того, власним прикладом демонструйте обережність у поводженні з вогнем, побутовою хімією, ліками, легкозаймистими речовинами та вибухонебезпечними предметами. Не зайвим буде роз’яснити дітям порядок дій у тій чи іншій надзвичайній стуації, способи самопорятунку, надання першої допомоги.

Будьте уважними й терплячими у ставленні до Ваших дітей - оберігайте їх здоров’я та життя!

Начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
полковник служби цивільного захисту
Віталій Миронюк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool