Кіровоград зустрічатиме День Європи

Травень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Цьогоріч загальноєвропейське свято стартує у Кіровограді 20 травня підняттям Прапору Євросоюзу на площі перед міською радою.

Урочистості розпочнуться о 9.00, а після того, як європейський Прапор замайорить на щоглі і прозвучить символічний фінал Дев’ятої симфонії Людвига Бетховена – Гімну Європейського союзу, святкова колона вирушить ходою до Ковалівського парку, де вже сьомий рік поспіль проходитиме фестиваль євроклубів Кіровоградщини «Єврофест-2016», який цього разу матиме формат баркемпу.

Організатори фестивалю виступили управління освіти, науки, молоді та спорту,
Ковалівський парк Кіровограда перетвориться на Європейське містечко, у рамках якого будуть працювати творчі майстерні, інформаційні та ігрові палатки, де можна буде отримати інформацію про можливості навчання та волонтерства в Європі, взяти участь у цікавих іграх або зробити гарну зачіску, переглянути виставки кращих робіт талановитої молоді, присвячені Дню Європи, взяти активну участь у діяльності форум-театру, продемонструвавши міні-етюди на тему європейських цінностей.

Міська влада запрошує кіровоградців та гостей міста взяти активну участь у святкуванні Дня Європи в України. 20 травня 2016 року
з 10.00 до 15.30 у Ковалівському парку міста Кіровограда.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool