Кіровоград зустрічає День Європи

Травень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Вже дванадцятий рік поспіль третьої суботи травня в Україні святкується День Європи.

15 травня з 10.00 до 15.00 у Дендропарку міста Кіровограда у рамках відзначення Дня Європи в Україні відбудеться фестиваль
«Єврофест – 2015».

Організатори фестивалю: Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, Рада євроклубів Кіровоградщини Кіровоградський обласний ЦДЮТ, Центр європейської інформації Кіровоградської обласної наукової бібліотеки ім. Б. Чижевскього, департамент освіти і науки, управління зв’язків з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, управління освіти Кіровоградської міської ради, за підтримки Представництва ЄС в Україні, міжнародної агенція «Погляд – NEXT», Київського міжнародного університету.

«Єврофест» об’єднує діяльність євроклубів Кіровоградщини та проєвропейські громадські ініціативи. Цього року активну участь беруть
33 євроклубів м. Кіровограда та Кіровоградської області, громадські органгізації «Полонія» та «Нашіте Хора».

Очікується також приїзд посла країни Іспанія в Україні.

Заходи фестивалю різноманітні, цікаві, яскраві та змістовні. Кіровоградський Дендропарк перетвориться на Європейське містечко, у рамках якого будуть працювати творчі майстерні, інформаційні та ігрові палатки, де можна буде отримати інформацію про можливості навчання та волонтерства в Європі, взяти участь у цікавих іграх та навіть зробити гарну зачіску. Кожен кіровоградець зможе переглянути виставки кращих робіт талановитої молоді , що присвячені Дню Європи. Про особливості історії та культури країн Європейського Союзу можна буде дізнатись під час презентацій євроклубів Кіровоградщини та національних товариств. У рамках роботи Європейського містечка планується робота інтерактивного стенду опитування, де кожен бажаючий зможе залишити власні думки та свої побажання на тему: «Україна – європейська країна» та «Чим Україна і Кіровоградщина може надихнути та збагатити Європу».

Продовження Єврофесту буде відбуватися на базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ 16 та 17 травня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool