Кіровоград: зразковий колектив «Аеліта» влаштував для дітей дитяче свято

Червень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 2517 | Коментарі: 0

Зразковий аматорський колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта» ДЮКу «Гірник» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградським районним будинком культури провели для малюків району справжнє дитяче свято «Казколандія».

Вихованці дитячих садочків та учні загальноосвітніх шкіл Бережинки, Созонівки, Балашівки, Первознанівки, Кіровограду із захопленням переглянули виставу «Незвичайні пригоди», протягом якої діти активно брали участь в ігрових завданнях та допомагали добрим персонажам казок. Глядачі були в захваті від вистави у виконанні юних танцівників «Аеліти».
Керівник ЗАКСХМ «Аеліта» Олександра Ткаченко розробила сюжети та постановки вже 8 хореографічних вистав, які учасники «Аеліти» демонструють на різноманітних дитячих святах у містах України та під час поїздок за кордон на дитячі хореографічні фестивалі.

Джерело

Довідкова інформація для батьків дітей починаючи з 3 річного віку:
набір дітей до зразкового хореографічного колективу «Аеліта» проводитименться
29 серпня о 17.00 по вул. Чміленка, 89 (колишня вул. Дзержинського)
30 серпня о 12.00 по вул. Куроп’ятникова, 29
На Ваші питання залюбки відповість керівник студії «Аеліта» Олександра Ткаченко за контактним телефоном 066 79 29 444


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool