Кіровоград: ЗОШ-34 відзначила 50-річчя

Вересень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1502 | Коментарі: 0

28 вересня на базі Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу відбулося урочисте святкування 50-річчя від дня заснування комунального закладу «Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 34 – економіко-правовий ліцей «Сучасник» – дитячо-юнацький центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

Заступник міського голови Вадим Дрига привітав колектив закладу та вручив відзнаку виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” І ступеня директору навчально-виховного комплексу Віктору Ануфрієву, подяку Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету колективу комунального закладу «Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 34 – економіко-правовий ліцей «Сучасник» – дитячо-юнацький центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» та грамоти Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету педагогам навчально-виховного комплексу.
На урочисту подію завітали з подарунками колишні випускники школи. Андрій Колесніченко подарував 5 комп’ютерів від компанії «Київстар», а депутат міської ради Олександр Шамшур від ПАТ «Гідросила» вручив школі ноутбук.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool