Кіровоград знову прощатиметься із загиблим воїном АТО

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1219 | Коментарі: 0

20 травня Кіровоград знову буде у жалобі. Місто прощатиметься зі своїм земляком – героєм єфрейтором військової частини п/п В4533 Олександром Васильовичом Шмальком.

Олександр Шмалько загинув 17 травня 2015 року смертю героя під час виконання бойового завдання в антитерористичній операції на сході України.
Відспівування героя розпочнеться о 10.00 у храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці, що біля пам’ятника Ангелу – Охоронцю. Громадянська панахида відбудеться на Далекосхідному кладовищі. Початок прощання – об 11.20.
20 травня оголошується у Кіровограді Днем жалоби - відповідне розпорядження видав секретар міської ради Іван Марковський . повідомляє сайт міськради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool