Кіровоград: знайшли труп вбитого пенсіонера

Липень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

В обласному центрі працівники карного розшуку Кіровоградського МВ УМВС в області затримали 44-річного чоловіка за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого.

На лінію «102» надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив труп свого сусіда.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 73-річний житель обласного центру.
Видимих тілесних ушкоджень на тілі загиблого виявлено не було, але розтин тіла чоловіка показав, що причиною його смерті стали тяжкі тілесні ушкодження у вигляді численних переломів ребер.
В ході слідства було встановлено, що підозрюваний останні шість місяців проживав у квартирі потерпілого. Під час розпиття горілки, між чоловіками виникла сварка – «квартирант» почав вимагати гроші на чергову пляшку оковитої. У розпалі сварки зловмисник збив опонента з ніг та почав наносити численні удари в область тулуба. Після скоєного чоловік пішов з помешкання пити далі, а повернувшись ввечері додому, побачив бездиханне тіло й повідомив про це сусіда, який і звернувся до правоохоронних органів.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого), якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають слідчі дії.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool