Кіровоград: змагалися юні спортсмени

Листопад 25, 2013 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” 21 листопада 2013 року в м. Кіровограді на базі Кіровоградської загальноосвітньої школи-інтернат організовано та проведено фізкультурно-оздоровчі заходи “Ти зможеш, якщо зміг я!” серед дітей-вихованців спеціалізованих закладів з нагоди Всесвітнього дня дитини.

Юні спортсмени (учні 6-8-х класів) змагалися у таких вправах: згинання і розгинання рук в упорі лежачи, стрибки на скакалці, згинання і розгинання тулуба, кидки у баскетбольний кошик “Баскетбол”, а також демонстрували свою влучність у змаганнях з дартсу. Всі учасники викладалися на повну, адже мета у всіх одна – омріяна медаль за перемогу!
Родзинкою заходу стала присутність на нагородженні почесного працівника фізичної культури і спорту, судді міжнародної категорії, голови обласної організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни, колишнього вчителя фізичної культури школи-інтернату Олександра Петровича Березана, який розповів про свій тернистий шлях від простого сільського вчителя до начальника облспортуправління та разом з директором школи-інтернату Сергієм Сторчаусом та представниками обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” провели нагородження переможців грамотами та медалями.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool