Кіровоград: зловмисники розраховували продати м’ясо в обласному центрі

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Жителі Компаніївського району, аби доглядати за великою рогатою худобою та вівцями, що утримувалися в господарстві, домовилися винайняти працівника для випасу.

Чоловік виконував свою роботу справно, до того часу, поки не втратив пильність через алкоголь.
Четверо зловмисників, двоє з яких проживали в місті Кіровограді, а інші в сусідньому районі, віком від 16 до 45 років, вирішили заробити гроші, продавши чуже майно. Для цього вони приїхали до пасовища та спробували «потоваришувати» з пастухом.
Під ранок чоловік прокинувся та недорахувався у загороді трьох голів худоби. Про крадіжку він негайно повідомив одному з господарів, а той викликав на допомогу працівників міліції.
- Всіх чотирьох злодіїв правоохоронці розшукали та затримали в місті Кіровограді вже наступного дня. В автомобілі, що належить одному з них, було виявлено речовий доказ – туші забитих тварин, – розповів начальник Компаніївського РВ Володимир Гавриленко.
Зловмисники розраховували продати м’ясо в обласному центрі, а згодом, якщо все «обійдеться», знову повернутися до того ж села… От тільки замість кількох тисяч прибутку, злодюжок очікує «нагорода» у вигляді кількох років в’язниці…
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння подібних злочинів.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool