Кіровоград: злодії вкрали авто, розібрали його та намагалися продати частинами

Березень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Пригода сталася на початку березня цього року. Господар автомобіля Москвич «ІЖ - Комбі» залишив свій транспортний засіб біля під’їзду багатоповерхового будинку.

Лише через кілька днів, чоловік побачив, що автівка безслідно зникла, тож повідомив про угон в міліцію. Тогож дня правоохоронці відшукали транспортний засіб та встановили осіб, які його викрали. Підозрюваними виявилися троє місцевих жителів, що проживали в тому ж мікрорайоні, що й потерпілий. Як з’ясувалося, один з них вже мав судимість за скоєння подібного злочину. В ніч, коли сталася пригода, всі троє розмірковували, де «знайти» гроші. По дорозі додому нетвереза компанія побачила залишене без нагляду авто. Вагалися не довго…
Зламавши дверцята, чоловіки спробували завести двигун, але це їм не вдалося. Не полишаючи своїх намірів, зловмисники доштовхали машину до садиби одного із підозрюваних, та сховали в гаражі.
Розуміючи, що транспортний засіб будуть шукати, нові власники вирішили заробити на ньому гроші, продавши частинами. Того ж дня, коли спритникам вдалося реалізувати металеву кришку капоту та отримати за неї 600 гривень, бізнесу завадили правоохоронці.
По даному факту слідчим відділом Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб). Наразі на «любителів вітчизняного автопрому» очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool