Кіровоград: злочини та події на 9 грудня

Грудень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 341 заява і повідомлення громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку з помешкання звернулася 50-річна кіровоградка. Жінка повідомила, що невідома особа, шляхом віджиму пластикового вікна, проникла до її будинку, звідки викрала 3 золоті каблучки. У скоєнні цього кримінального правопорушення викрито 31-річного місцевого жителя. В ході розслідування кримінального провадження працівники міліції встановили причетність підозрюваного і до крадіжки особистого майна з будинку 40-річного жителя обласного центру. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 та 3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

До Долинського райвідділу міліції надійшла заява про крадіжку від 56-річної жительки одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 29-річний односельчанин потерпілої, розбивши вікно, проник до помешкання, звідки викрав гроші в сумі 550 грн та 4 пляшки горілки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

До Кіровоградського міськвідділу міліції надійшла заява від керівника служби безпеки одного з найбільших торгівельних центрів Кіровограда про скоєння кримінального правопорушення. Попередньо встановлено, що 20- річний місцевий житель скоїв крадіжку електричного ліхтаря вартістю 140 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool