Кіровоград злочини та події на 5 лютого

Лютий 06, 2015 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 333 заяви і повідомлення громадян, з них 54 з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції у ході розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки встановили особу зловмисника, підозрюваного у викраденні телевізора та речей з помешкання місцевої жительки. Ним виявився 28-річний житель районного центру. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Світловодського міського відділу міліції під час обшуку у домоволодінні 36-річного раніше судимого жителя одного з сіл виявили та вилучили предмет, схожий на дрібнокаліберну гвинтівку з магазином без набоїв. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

До Новоархангельського райвідділу міліції надійшло повідомлення про пограбування. Попередньо встановлено, що 19-річний місцевий житель разом зі знайомим відкрито заволоділи курткою та мобільним телефоном 23-річного жителя районного центру. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool