Кіровоград: злочини та події на 29 січня

Січень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 341 заява і повідомлення громадян, з них 46 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Бобринецького райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся керівник фермерського господарства одного з сіл. Попередньо встановлено, що працівник викрав зі складського приміщення дві каністри з мастилом та охолоджуючою рідиною загальним об’ємом 40 літрів. Наразі викрадене вилучено та повернуто власнику.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції під час профілактичного відпрацювання районного центру у 35-річного місцевого жителя виявили паперовий згорток з речовинною рослинного походження, схожою на марихуану, вагою близько 20 грамів. Вилучене направлено на дослідження.

Працівники Компаніївського райвідділу міліції у домоволодінні 28-річного раніше судимого жителя одного з населених пунктів виявили та вилучили 12 предметів схожих на набої калібру 5,6 мм. За поясненням чоловіка, боєприпаси він знайшов та зберігав у якості сувенірів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool