Кіровоград: злочини та події на 28 жовтня

Жовтень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 241 заява і повідомлення громадян, з них 29 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення місцевої жительки про те, що 19-річна кіровоградка в одному з магазинів намагалася викрасти дві куртки вартістю у кілька тисяч гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Під час відпрацювання території обласного центру працівники батальйону патрульної служби виявили двох місцевих жителів, 31 та 34 років, які на одній з вулиць міста за допомогою спеціального пристрою різали металобрухт. Громадян було доставлено до міськвідділу для подальшого з’ясування обставин.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 28-річний місцевий житель з повідомленням про крадіжку. Попередньо встановлено, що двоє раніше судимих кіровоградців, 22 та 25 років, викрали у чоловіка верхній одяг та гроші у сумі 450 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool