Кіровоград: злочини та події на 24 листопада

Листопад 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 899 заяв і повідомлень громадян, з них 107 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернулася 39-річна місцева жителька та повідомила, що на одній з вулиць міста невідомий чоловік вирвав у неї з рук сумку з мобільним телефоном. Під час відпрацювання території наряд батальйону патрульної служби затримав підозрюваного у вчиненні пограбування. Ним виявився 21-річний житель обласного центру.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції під час проведення за згодою господаря огляду будинку 35-річного жителя одного з сіл виявили та вилучили близько 15 грамів речовини, схожої на коноплю. А в гаражному приміщенні 27-річної жительки одного з населених пунктів Ульяновського району правоохоронці виявили та вилучили понад 50 стебел рослин, схожих на снодійний мак.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи намагаються викрасти металеву трубу з території водонасосної станції. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили 30-річного місцевого жителя. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Працівники міліції з’ясовують обставини події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool