Кіровоград: злочини та події на 2 січня

Січень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Упродовж двох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшла 621 заява і повідомлення громадян, з них 78 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міськвідділу міліції звернулася 25-річна місцева жителька, яка повідомила, що 35-річний кіровоградець шляхом ривка відкрито заволодів її мобільний телефоном. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Працівники Світловодського міського відділу міліції вилучили у помешканні 34-річного місцевого жителя паперовий згорток з речовиною, схожою на марихуану, вагою близько 15 грамів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Новоархангельського райвідділу міліції звернувся 43-річний місцевий житель та повідомив, що 52-річна співмешканка викрала його кошти у сумі 1800 гривень. Попередньо встановлено, що гроші жінка витратила на алкогольні напої та продукти харчування, які вживала разом зі знайомими. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool