Кіровоград: злочини та події на 14 січня

Січень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 352 заяви і повідомлення громадян, з них 62 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від місцевого жителя. Попередньо встановлено, що 36-річний мешканець районного центру викрав з гаража на території домоволодіння чоловіка вироби з кольорових металів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл про крадіжку транспортного засобу. Попередньо встановлено, що 20-річний житель іншого населеного пункту викрав з господарського приміщення чоловіка мотоцикл. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на території місцевого підприємства перебуває стороння особа. На місці події працівники міліції виявили 35-річного місцевого жителя, який намагався викрасти близько 25 кілограмів брухту чорного металу. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool