Кіровоград: злочини та події на 12 січня

Січень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 757 заяв і повідомлень громадян, з них 159 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Маловисківського райвідділу міліції жителя одного з сіл про крадіжку. Попередньо встановлено, що 42-річний раніше судимий мешканець іншого села викрав з будинку чоловіка DVD-програвач та аудіодинаміки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
До Петрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що за медичною допомогою з травмами голови та стопи звернувся 20-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження на ґрунті особистих неприязних відносин потерпілому нанесли двоє жителів районного центру, 21 та 45 років. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
В одному з супермаркетів обласного центру відбулося спрацювання сигналізації. Прибувши на місце події, працівники Державної служби охорони виявили 35-рінчого місцевого жителя, який намагався пронести повз касу, не розрахувавшись, пляшку алкогольного напою, вартістю понад 150 гривень. Чоловіка було доставлено до Кіровоградського міськвідділу міліції для подальшого з’ясування обставин пригоди.
До Ульяновського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від жительки одного з сіл. Попередньо встановлено, що 50-річний місцевий житель викрав з приміщення складу бензопилу. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool