Кіровоград: злочини та події на 1 грудня

Грудень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1094 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 860 заяв і повідомлень громадян, з них 99 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 39-річний місцевий житель, який повідомив, що 31-річний кіровоградець проник до підвального приміщення, звідки викрав запчастини до автомобіля на суму близько 400 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції у ході санкціонованого огляду домоволодіння 27-річного жителя одного з сіл виявили та вилучили у будинку висушені рослини, зовні схожі на коноплю, вагою близько 20 грамів.

До Новоархангельського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про крадіжку. Попередньо встановлено, що двоє юнаків, 14 та 16 років, викрали з господарської будівлі чоловіка інструменти та взуття. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції у ході проведення слідчих дій встановили особу зловмисника, підозрюваного у викраденні кількох батарей опалення з домоволодіння жительки одного з населених пунктів. Ним виявився 31-річний місцевий житель. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool