Кіровоград: «Зірка» розпочала підготовку до нового сезону

Червень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Футболісти кіровоградської «Зірки» вчора, 21 червня, зібралися після відпустки і розпочали підготовку до нового сезону.

До старту нового чемпіонату команда Сергія Лавриненка проведе два навчально-тренувальні збори. Перший збір, що проходитиме у Кіровограді, носитиме втягуючий характер і буде спрямований на покращення функціональних якостей гравців. Завершиться він 26 червня товариською грою з дебютантом другої ліги ФК «Інгулець» з Петрово. 28 червня команда вирушить на двотижневий збір до Нікополя, на якому планується проведення чотирьох товариських ігор: 1 липня в Олександрії з прем'єр-ліговою "Олександрією", 4 липня в Нікополі з командою "Нікополь-НПГУ" (Нікополь), 8 липня в Кривому Розі з "Гірником", 11 липня в Запоріжжі ще з одним клубом Прем'єр-ліги - "Металургом". Остання контрольна гра планується за тиждень до старту чемпіонату - 18 липня проти "Черкаського Дніпра".

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool