Кіровоград: «Зимова казка» у художньому музеї

Грудень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1350 | Коментарі: 0

17 грудня 2015 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з декоративного живопису «Зимова казка»

Зима – неперевершена художниця, здатна за одну ніч розфарбувати місто незабутніми та неповторними орнаментами, запорошити снігом ціле місто і створити чудову атмосферу краси, дитячої мрії і зимової казки.

Цього тижня відвідувачі наших майстер-класів мали змогу намалювати зимовий пейзаж в техніці декоративного живопису, яка підсилює емоційну виразність, важливе місце у якій займає декор, орнамент або його деталі. Саме створенню виразної декоративної композиції, що передавала б настрій наших відвідувачів, і був присвячений захід.

Результатом майстер-класу стали власноруч намальовані картини на тему «Зимова казка», роботи, в яких наші майстрині з Кіровоградського інституту розвитку людини «Україна» з Вищої народної школи та інші відвідувачі заходу відобразили свої найсміливіші мрії щодо зимового чуда.

Малюючи зимові пейзажі та створюючи атмосферу незабутньої зимової казки художниці ще на крок наблизилися до творчої майстерності. Намальовані твори розповідали фантастичні історії, розкривали тему заходу та передавали настрій та ідею учасниць майстер класу.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool