Кіровоград: Зібрались керівники ветеранський організацій області

Лютий 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

В облдержадміністрації зібралася постійна комісія Громадської ради з питань охорони здоров'я, праці, соціального захисту, у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, щоб обговорити стан соціального захисту ветеранів в області.

Але події останніх днів у столиці, які в черговий раз сколихнули усю країну не могли залишитися без уваги досвідчених мудрих чоловіків, серед яких багато хто сам брав участь у бойових діях, і вони, як ніхто інший, розуміють, якою ціною дається мир і спокій.

Саме тому загальну думку усіх присутніх висловив голова Кіровоградської обласної громадської організації "Об'єднання ветеранів розвідки України" В’ячеслав Іванов: "Ситуація в країні зайшла дуже далеко. Треба зупинити кровопролиття. Необхідно говорити з ветеранами, щоб вони знали і розуміли ситуацію, і не мовчали. Люди, які тримали зброю в руках на війнах, знайдуть необхідні слова, щоб пояснити молоді, своїм співвітчизникам, наскільки це страшно, жахливо і неприпустимо. Наразі завдання для ветеранських організацій - направити свою роботу на збереження миру".
Ситуацію, що склалася прокоментував і заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віктор Рєзнік, який також взяв участь у засіданні комісії: "Ми не повинні залишатися осторонь подій, які зараз відбуваються в Україні, - сказав він, звертаючись до керівників ветеранських організацій, - Президент України звернувся до народу і закликав до діалогу, звернувся до всіх сторін конфлікту, аби продовжити перемовини і не затягувати з цим, бо кожна година зволікання може вартувати чийогось життя. Президент, як і всі, сумує за загиблими".
Віктор Рєзнік закликав керівників ветеранських організацій активізувати свою роботу: "Прошу вас активізувати свою роботу. Зустрічайтеся з молоддю, говоріть дітям про загальнолюдські цінності, про порозуміння, про те, що найвища цінність – це людське життя. Ми маємо говорити кожному жителю області – нам не треба крові і протистоянь. Влада відкрита до діалогу. На Кіровоградщині повинні панувати стабільний розвиток, співпраця і мир, як у всій нашій державі".
Загиблих людей в Києві, під час вчорашніх протистоянь, учасники засідання вшанували хвилиною мовчання.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool