Кіровоград: жорстоке вбивство

Березень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1368 | Коментарі: 0

48-річний кіровоградець зарізав свою 41-річну подругу, приревнувавши її до свого знайомого. Аби приховати сліди злочину, чоловік підпалив тіло. За скоєне ревнивцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку було знайдено обгорілий труп жінки зі слідами насильницької смерті.
Правоохоронці оперативно виїхали на місце події.
У результаті проведення слідчих дій було встановлено, що того дня підозрюваний разом зі своїм 27-річним знайомим прийшли в гості до подруги. Компанія розпивала спиртні напої. Коли жінка почала приділяти більше уваги молодшому гостю, старшого це обурило. Після того, як товариш пішов, підозрюваний почав з’ясовувати стосунки. Схопивши ножа, який лежав на столі, чоловік наніс ним удар жінці в область ключиці та у живіт. Коли потерпіла знепритомніла, зловмисник взяв панчохи та почав ними її душити до тих пір, поки вона не перестала подавати ознаки життя.
– Аби знищити сліди свого діяння, зловмисник обклав тіло убитої одягом і підпалив. Після чого втік з місця події. Та довго переховуватися від працівників міліції підозрюваному не вдалося. Через кілька днів правоохоронці затримали його, – розповів начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Куценко.
Як з’ясувалося, раніше чоловік вже був засуджений за незаконне заволодіння транспортним засобом.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Триває розслідування.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool