Кіровоград: живопис Володимира Остроухова

Серпень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

З 4 серпня в галереї «Єлисаветград» відкривається експозиція живописних робіт Володимира Івановича Остроухова. Це вже друга виставка цього неординарного майстра в галереї. Перша відбулась у червні 2012 року.

Цього року виставка приурочена до «круглої» дати - 50 років тому в Кіровоград приїхав дивовижний художник Володимир Остроухов. Багато років пропрацював у художньому фонді, ілюстрував книги, виконував монументальні замовлення. Але при цьому завжди писав «свої» полотна - картини, в яких все його трагічне життя. Кожна його робота - це думка, виражена в фарбах на полотні. Сам себе Володимир Іванович зараховує до художників-експресіоністів.
На виставці можна буде побачити нові роботи автора, вперше представлені широкому колу поціновувачів мистецтва, серед інших буде виставлена одна з перших, написаних в Кіровограді, картин, яку автор зберігає донині.
У серпні запрошуємо відвідати виставку робіт Володимира Остроухова і спробувати зрозуміти непростий живопис автора.

Володимир Іванович Остроухов народився 18 березня 1947 року в с. Хороль Хорольського району Приморського краю. Дитинство і юні роки провів на Кубані. Закінчив Краснодарське художнє училище (викладачі - Л.М. Самокиш, А.А. Тахтамиш). З 1972 року учасник республіканських та міжнародних виставок. Ілюстрував книги для московського видавництва «Пілігрим» («Міфи всесвіту», «Троянові діти» Н. Забілої, казки А. Афанасьєва)
Роботи Володимира Остроухова знаходяться в приватних колекціях і музеях України, Росії, Австрії, Румунії, Польщі, Кореї, Італії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool