Кіровоград: жителям мікрорайону Волкова нагадали про безпеку

Серпень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1266 | Коментарі: 0

Незважаючи на те, що триває сезон відпочинку і увага рятувальників приділяється попередженню пожеж у екосистемах та профілактиці загибелі на воді, залишати поза увагою питання запобігання пожежам у житловому секторі не можна.

Адже у порівнянні з іншими небезпеками, у побуті ризик загибелі та травмування людей набагато вищий. Теоретично майже кожна пожежа у житлових масивах: чи то – приватному секторі, чи у багатоповерхових будинках, може мати трагічні наслідки. Тож, щоб цього не сталося рятувальники проводять роз’яснювальну роботу у спальних районах.

31 липня фахівці Управління ДСНС поспілкувалися з жителями мікрорайону Волкова міста Кіровограда. Увагу громадян було закцентовано на дотриманні правил пожежної безпеки у повсякденному житті: це і використання побутових електро- та газових приладів, які мають бути справними, уникнення перевантаження електромережі, поводження з газовими приладами. Також не залишили поза дитячі пустощі з вогнем.

Адже саме безпечність дорослих спонукає дітей до сміливих експериментів, які, на жаль, деколи закінчуються трагічно. Крім того, шкоди і довкіллю, і майну може завдати шкідлива звичка курити: необережно кинутий недопалок може потрапити на балкон сусдіньої квартири, а на відкритій місцевості – спричинити пожежу сухої трави. Та в будь-якому разі під час побутових пожеж завжди існує ризик втрати людських життів. Тому, користуючись нагодою, рятувальники ще раз наголосили мешканцям мікрорайону на необхідності дотримання правил пожежної безпеки, особливо у спекотний період року.

Тож, шановні громадяни! Будьте обережні, бережіть своє життя! Якщо трапилась пожежа, не гаючи часу телефонуйте за номером «101».

 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool