Кіровоград: земельні ділянки в районі Лісопаркової повернуть громаді?

Січень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1204 | Коментарі: 0

Прокуратура у суді вимагає повернути з приватної власності дві земельні ділянки в районі Лісопаркової

Прокуратура міста Кіровограда звернулася до суду з позовною заявою про визнання недійсним рішення Кіровоградської міської ради від 16.11.2008 в частині відведення у власність двох земельних ділянок в районі Лісопаркової.
Вказаним рішенням передано у власність мешканці міста дві земельні ділянки загальною площею 2200,00 кв. м. по пров. Виноградному для будівництва будівель і споруд, а також для ведення садівництва за рахунок земель запасу.
Проте, згідно з містобудівною документацією спірні ділянки знаходяться в рекреаційних зонах активного відпочинку. Тобто, використання їх для будівництва та садівництва суперечить законодавству.
Зважаючи на викладене, прокуратура у позовній заяві вимагає визнати недійсним рішення міськради та державні акти на право власності на земельні ділянки, а також повернути вказані землі у власність територіальної громади.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool