Кіровоград: здійснилася мрія мешканців вулиці Повітрянофлотської

Липень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1339 | Коментарі: 0

Багаторічна мрія мешканців трьох багатоповерхівок по вулиці Повітрянофлотській нарешті здійсниться. Дорога до трьох корпусів будинку під № 67 буде заасфальтована.

Радісну новину для жителів цього віддаленого мікрорайону приніс секретар міської ради Іван Марковський. Під час зустрічі з людьми він повідомив, що міська рада виділила додатково 650 тисяч, щоб капітально відремонтувати тут ділянку Повітрянофлотської. Ця дорога – єдина транспортна артерія, яка з’єднує житловий масив, у якому проживають понад 2 тисячі кіровоградців з містом. Відсутність твердого покриття перетворює у дощовий сезон вулицю на непролазне болото. Тепер ситуація зміниться – переконані і жителі і міська влада.
Проте дорога – не єдина проблема, яка сьогодні турбує мешканців Повітрянофлотської. У першому корпусі будинку декілька разів ремонтували дах, але безрезультатно, він тече після кожного дощу. Іван Марковський поставив чітке завдання начальнику ЖЕО №3 Андрію Кур’яну – виконати роботу оперативно, якісно і доповісти. Ще одну біду – воду у підвалі будинку можна прибрати лише спільно з підприємством “Дніпро – Кіровоград”, оскільки недоліки виявлені в їхніх мережах водовідведення. Лист на водопостачальне підприємство за підписом секретаря міської ради з пропозиціями усунути підтоплення буде відправлений вже завтра. Найбільша ж проблема будинку, непрацюючий ліфт у поточному році вирішитися не зможе, чесно признався Іван Марковський. Справа в тому, що ліфта, як такого у під’їзді немає - лише шахта, тож на відновлення його роботи потрібні значні кошти. Секретар міської ради пообіцяв, що розгляне можливість включення питання капітального ремонту підйомника у плани наступного, 2016 року.
А мешканці корпусів №2 і №3 поскаржилися, що у їхніх під’їздах довгий час не здійснюються ремонти. Проте відразу під час зустрічі з’ясувалося, що заборгованість жителів цих будинків перед ЖЕО складає десятки тисяч гривень. - Це ваш резерв, - наголосив Іван Марковський. – Зрозуміло, що без повних і вчасних розрахунків з коммунальниками не може йти мова про виконання програми ремонтів житлового фонду. Працюйте з боржниками, вимагайте від них погашення заборгованості. Секретар міської ради також звернувся до людей з проханням уважно ставитися до спільного майна, убезпечити його від крадіїв, слідкувати і вчасно повідомляти міліцію, працівників ЖЕО про підозрілі випадки, організовувати дружину і здійснювати чергування в мікрорайоні.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool