Кіровоград: Збірна світу за версією футболістів ФК «Зірка»

Жовтень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Міжнародною федерацією футбольних асоціацій(ФІФА) спільно з Міжнародною федерацією професіональних футболістів світу(ФІФПро) проводяться заходи щодо визначення складу збірної світу та найкращого футболіста «FIFA/FIFPro World XI AWARD 2012».

Цікавою є та обставина, що визначатимуть склад збірної самі ж футболісти. 50 000 професіоналів з усього світу долучаться до цієї процедури. Серед них і 22 гравця кіровоградської «Зірки».

Інформація про команди які брали участь у голосуванні та, власне, самі результати останнього, будуть оголошені 7 січня 2013 року та розміщенні на офіційному сайті ФІФА/ФІФАПро: htpp:/www.fifapro.org/.

А поки що пропонуємо вашій увазі підсумки голосування та власний проект збірної світу від гравців футбольного клубу «Зірка».

17 жовтня кіровоградські футболісти отримали відповідні анкети для голосування. Хлопці мусили заповнити одинадцять пунктів - від голкіпера до нападників.

Переважна більшість кіровоградських футболістів віддала перевагу представникам іспанських та англійських клубів. Переважну більшість збірної світу з футболу за версією гравців ФК «Зірка», складають представники ФК «Барселона» та ФК «Реал Мадрид».

Голкіпером збірної майже одностайно обрали Ікера Касільяса («Реал Мадрид») - 14 голосів.
Серед претендентів - жодного гравця українського чемпіонату, проте Андрій Порошин бачить у рамці воріт теоретичної збірної Ігоря Акінфєєва з московського ЦСКА.
А от захищатися у складі збірної Андрій Бурдіян і Дмитро Нємчанінов довірили б гравцю донецького «Шахтаря» Даріо Срні. Проте інші колеги по газону та шкіряній кулі надають перевагу гравцям іспанського чемпіонату: Даніелу Алвесу («Барселона»),15 голосів, Серхіо Рамосу («Реал Мадрид»), 14 голосів, Жерару Піке? («Барселона»), 11 голосів. А от за 4 позицію у лінії півзахисту голосування не дало чіткої відповіді – Хорді Альба («Барселона») і Марсело Вієйра(«Реал Мадрид») набрали по 8 голосів, тож комусь з них довелось би лишитися «на банці» і чекати свого шансу щоб вийти на заміну.

У півзахисті світової збірної футболісти «Зірки» пропонують виставити Стівена Джеррарда («Ліверпуль»),19 голосів, Андреса Іньєсту («Барселона»), 18 голосів та Давіда Сілву («Манчестер Сіті»), 4 голоси.

Всього за версією наших футболістів до збірної світу мав потрапити 21 гравець на позицію півзахисту. Серед них і два гравця українських клубів. І якщо Ігор Бушман бачить у лінії півзахисту Андрія Богданова(ФК «Динамо», Київ), то Андрій Бурдіян сам не проти вийти на газон у складі найсильнішої команди світу.

У нападі збірної гратимуть все ті ж іспанці. Ліонель Мессі («Барселона») з абсолютною більшістю голосів першим вийде на поле у нападі - 22 голоси. Він же автоматично перемогає у номінації «Кращий футболіст світу». Адже за результатами 50 000 анкет визначатимуть і такого переможця. Кріштіано Роналдо («Реал Мадрид»), 17 голосів та Радамель Фалькао («Атлетико Мадрид») складуть компанію нападнику з «Барси».

Серед українських футболістів – жодного претендента. Лише Дмитро Нємчанінов бачить нападника наших східних сусідів Олександра Кєрзакова з пітерського «Зеніту» в складі кращих гравців світу.

Ось так виглядає весь склад збірної світу за версією гравців ФК «Зірка»:

1. Ікер Касільяс , «Реал Мадрид»;
2. Даніел Алвес , «Барселона»;
3. Серхіо Рамос, «Реал Мадрид»;
4. Жерар Піке, «Барселона»;
5. Хорді Альба («Барселона») та Марсело Вієйра(«Реал Мадрид»);
6. Стівен Джеррард, «Ліверпуль»;
7. Андрес Іньєста, «Барселона»;
8. Давід Сілва, «Манчестер Сіті»;
9. Ліонель Мессі, «Барселона»;
10. Кріштіано Роналдо, «Реал Мадрид»;
11. Радамель Фалькао, «Атлетико Мадрид».

Лишається дочекатися сьомого січня і перевірити, наскільки вподобання кіровоградських футболістів збігаються з поглядами на сучасний футбол колег з усього світу. Про підсумки голосування читайте на офіційному сайті ФК «Зірка».

Прес-служба ФК «Зірка»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool