Кіровоград: заява секретаря міської ради

Червень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 2034 | Коментарі: 0

Іван Марковський: інформація про перевірку прокуратурою цільового призначення коштів на закупівлю бронежилетів є недостовірною

Нещодавно на нараді під керівництвом голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександра Петіка прозвучала інформація про те, що прокуратура зайнялася цільовим використанням 100 тисяч гривень, виділених депутатами Кіровоградської міської ради на придбання бронежилетів для учасників антитерористичної операції. Крім того, було зазначено, що бронежилети не мають достатнього ступеня захисту і наскрізь пробиваються кулею звичайного пістолета.
- Від імені міської влади заявляю, що ця інформація є недостовірною. Та офіційно повідомляю, що перевірки прокуратурою міста немає і не було. Кошти в сумі 100 тис.грн виділені за цільовим призначенням на закупівлю бронежилетів четвертого ступеня захисту. Прикро, що така інформація поширюється з вуст посадових осіб. Це дискредитує міську владу. Якщо на вищому рівні озвучуються подібні звинувачення, то інформація має бути достовірною та підкріпленою фактами.

Секретар міської ради Іван Марковський


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool