Кіровоград: завтра візначатимуть кращих читачів бібліотеки

Квітень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

23 квітня о 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка відзначатиме кращих читачів бібліотеки за 35-річну історію своєї діяльності.

Існування бібліотеки неможливе без відвідування нею користувачів. Помиляються ті, хто думає, що читачами бібліотеки є лише студенти й професори. До бібліотеки приходять учні, студенти, працююча молодь, люди зрілого віку, пенсіонери. Хто приходить на святкові заходи, на засідання клубів, хто просто поговорити, поділитися своїми проблемами й радощами. Пенсіонери люблять подискутувати на політичні та гострі соціальні теми. Студенти люблять погомоніти про культурне життя міста. Учні про наближення ЗНО. Але більшість із них переконана, що бібліотека-це не просто полігон для читання книг, а місце, де душа й тіло можуть відпочити.
Тому наше сьогоднішнє свято присвячене нашім найкращім читачам.
Нагородження кращих читачів бібліотеки відбудеться у наступних номінаціях «Суперчитач - рекордсмен з читання»; «Читаю від народження»; «Найкраща читаюча сім’я»; «Всі дороги ведуть до бібліотеки»; «Бібліотека об’єднує долі»; «Зачарована любовним романом»; «Літературний орел»; «Найкращий читаючий клас»; «Читач бібліотечних симпатій».
Спеціальним гостем заходу є Саприкін Георгій Анатолійович, директор ДЗ «Державна бібліотека України для юнацтва» (м.Київ).
Чудові пісні та гарний настрій подарують відвідувачам вихованці ЦДЮТ «Сузір’я» НВО №20
Приєднуйтесь до великої дружньої бібліородини Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка і можливо наступного разу ми будемо нагороджувати саме Вас!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool