Кіровоград: завтра «Калинового співу» не буде!

Травень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1566 | Коментарі: 0

У звязку із оголошенням у Кіровограді 23 травня Днем жалоби Калиновий спів відбудеться у неділю

24 травня 9.00 год., Кіровоградська обласна філармонія За участі керівництва обласної державної адміністрації відбудеться урочисте відкриття ХХІV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів»

9.00 год., презентація творчих делегацій – учасників фестивалю;

10.00 год., традиційне уквітчання калини, посадженої на честь фестивалю;

10.30 год., відкриття виставки «Калиновий розмай» майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва Маловисківського району. Виставка короваїв;

11.00 год., урочисте відкриття фестивалю (конкурсна програма, благодійні акції, виступи учасників фестивалю на відкритому сценічному майданчику парку культури та відпочинку «Ковалівський»)

Крім того
24 травня 11.00 год., Дендропарк (пр. Правди, 28)
За участі керівництва обласної державної адміністрації та президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки відбудуться спортивні заходи, присвячені Світовому легкоатлетичному дню. Про завершенні – підхід до преси.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool