Кіровоград: завершився Всеукраїнський місячник

Травень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

У Кіровограді завершився Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота».

Директор Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін підвів підсумки участі спортивної громадськості обласного центру в благоустрої місць активного відпочинку кіровоградців. За його словами, спортсмени міста, комунальні служби, депутати міської ради та пересічні шанувальники спорту - мешканці мікрорайонів обласного центру взяли найактивнішуу участь у приведенні до належного санітарно-технічного стану спортивних майданчиків.
Загалом до роботи долучилися 293 фахівці та 13269 волонтерів, повідомив Микола Аношкін, - зі спортивних майданчиків вивезено 20 кубічних метрів ґрунту та завезено такий же об’єм піску і при цьому було задіяно 20 одиниць автотракторної техніки.
На переконання Миколи Аношкіна, активно сприятимуть залученню до масового спорту широких верств населення, популяризації здорового способу життя чотири новозбудованих та три модернізованих спортивні майданчики, на що з міського бюджету було використано 3600 грн., а також позабюджетні кошти.
Так, задля безпеки дітей встановлено дерев’яну огорожу навколо раніше збудованого спортивного майданчика по вулиці Тульській, 2. У мікрорайоні Нова Балашівка по вул. Повітрянофлотській, 42 встановлено баскетбольний щит та поновлено волейбольний майданчик. За побажанням мешканців мікрорайону Арнаутово на спортивному майданчику по вулиці Дунайській, 2 встановлено тенісний стіл, тощо.
Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» наполегливо запрошує мешканців Кіровограда до активного відпочинку та занять фізичною культурою і спортом на свіжому повітрі.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool