Кіровоград: завершилась акція «Підтримай воїна»

Червень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

Ось і завершилася чергова акція допомоги кіровоградським воїнам, що знаходяться в зоні АТО, проведена кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва ім. О. М. Бойченка та громадською ініціативою «Армія SOS».

Протягом трьох тижнів (з 18 травня до 5 червня 2015 року) усі бажаючі мали змогу долучитися до акції «Підтримай воїна».
В рамках акції, крім збору допомоги, працівниками бібліотеки було організовано майстер-клас «Подаруй листівку воїну». Було організовано вуличну акцію бібліопроекту «Креативна середа» під час якої було проведено благодійний розпродаж художніх робіт та кулінарних виробів, майстер-класи від майстринь нашого міста та концерт молодих виконавців.
Хочемо ще раз подякувати усім небайдужим патріотам України, які долучилися до участі в акції:
• Учням 3-а класу Кіровоградської ЗОШ № 4 за збір допомоги та учням 7-а класу за активну участь у майстер-класі «Подаруй листівку воїну» та збір допомоги;
• Вірі Василівні Строгановій та Ользі і Андрію Стукалам за фінансову допомогу;
• Молодим і талановитим музикантам та виконавцям: Сергію Цигульському, Ользі Алєксєєнко, Андрію Шульзі, Валерії Галайдюк, Олегу Ковалю, Михайлу Нідзельскому, Анастасії Сулімовій, Миколі Папуші, Артуру Мельнику, Денису Тернавському, Віктору Українцеву за активну участь у благодійному концерті;
• Кіровоградським майстриням Галині Іванівні Неділько, Світлані Леонідівні Пасашковій за проведені патріотичні майстер-класи;
• Художниці Світлані Хавроненко. На підтримку воїнів дівчина надала свої роботи для благодійного розпродажу;
• Учням Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування за виконання хореографічної композиції «Повертайся живим» в рамках благодійного концерту та організацію доброчинного розпродажу пиріжків власного виробництва. 50 копійок з продажу кожного виробу були передані на підтримку військових. Таким чином було зібрано 40 грн.;
• Кіровоградським ЗМІ за активну інформаційну підтримку;
• Всім небайдужим мешканцям нашого міста, котрі анонімно долучилися до участі в акції!
Усього учасниками акції стали близько 200 небайдужих українців, які передали на потреби воїнів продукти харчування, миючі засоби, засоби особистої гігієни та кошти у сумі 681 грн.
Кожного тижня зібрані речі та продукти харчування передавалась волонтерам громадської ініціативи «Армія SOS». Тож сподіваємось, що наші хлопці відчули тепло сердець усіх кіровоградців, які в цей складний час, з найщирішими думками та побажаннями передавали героями свою допомогу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool