Кіровоград: завершено ремонт дороги по вулиці Терешкової

Червень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Як повідомив заступник начальника Головного управління житлово – комунального господарства Ростислав Погребнюк, у Кіровограді завершився поточний ремонт дороги по вулиці Терешкової, де було відремонтовано 415 квадратних метрів асфальтного покриття.

Із сьогоднішнього дня дорожня техніка перебазується на вулицю Київську, де планується привести до належного стану близько 500 квадратних метрів дорожнього покриття.
А вже з наступного тижня, відзначив Ростислав Погребнюк, ремонтні роботи будуть проводитись в центральній частині міста. У зв’язку з цим Головне управління житлово – комунального господарства приносить свої вибачення автомобілістам у зв’язку з незручностями, пов’язаними з виконанням ремонтних робіт.
Нагадаємо, що програмою ремонту доріг у Кіровограді передбачено поточний ремонт дорожнього покриття на 43 міських вулицях, на що у міському бюджеті передбачені кошти у сумі 3,629 мільйона гривень.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool