Кіровоград: Завершення осіннє-польових робіт підприємств установ виконання покарань

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1288 | Коментарі: 0

Підприємствами установ з сільськогосподарським профілем виробництва Устинівським ВЦ № 37 та Олександрівським ВЦ № 104 проведено комплекс робіт по посіву озимих зернових культур під урожай 2014 року на площі 740,8 га, ведуться роботи по збиранню соняшнику та кукурудзи.

Заготівля концентрованих, грубих, соковитих кормів на зимовий період склала 100 % від потреби.
У період з 21.10.2013 по 24.10.2013 року здійснено робочий візит начальника відділу керівництва підприємствами сільськогосподарського профілю виробництва управління виробничої діяльності Департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення ДПтС України Ярмоленка Олександра Васильовича. Ним було надано пропозиції щодо обробітку ґрунту під посів ярих зернових та технічних культур, догляду за посівами озимих зернових культур, зберігання урожаю, годування тварин в осіннє–зимовий період та умов їх утримання.


Головний спеціаліст
ВВД та економіки управління
майор вн.служби Н.В. Куйбіда

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool