Кіровоград: завершальний суботник

Квітень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

Вже майже місяць триває у Кіровограді загальноміська акція “Чисте місто”. У генеральному прибиранні обласного центру взяли участь тисячі кіровоградців.

Завдяки їх спільній з комунальними організаціями праці наше місто стає все гарнішим і ошатнішим. Його зелені зони стають центрами масового відпочинку мешканців міста.
У той же час, у Кіровограді ще залишилися місця, які потребують до себе уваги. Деякі підприємства, установи, організації з різних причин не встигли навести лад на своїх територіях, є ще робота у приватному секторі і у дворах багатоповерхівок.
Тож 27 квітня – це саме той день, коли ми можемо навести останні штрихи в підготовці міста до травневих свят.
За інформацією з міського штабу місячника “Чисте місто”, заявки на участь у загальноміському суботнику подали 35 підприємств міста, готові допомогти КРЕПам і ЖЕКам мешканці житлових мікрорайонів, підставлять місту плече організації політичних партій, громадських орагнізацій, працівники виконавчих оргаів місцевих рад вийдуть наводити порядок в Ковалівському парку, на Меморіальному комплексі “Фортечні вали” та парку Перемоги.
Міська влада запрошує усіх кіровоградців 27 квітня вийти на вулиці міста, у двори, парки і сквери та взяти участь у народній толоці. Всі гуртом перетворимо Кіровоград на квітуче місто!

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool