Кіровоград: Завадівка в інтернеті

Жовтень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 2992 | Коментарі: 0

«Завадівка – краплиночка на карті» – проект бібліотеки-філії № 10 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи.

Це – сучасний підхід до популяризації історії, краєзнавства та бібліотеки. Бібліотека на мікрорайоні Завадівка – це аж ніяк не зібрання запилених книжок, а справжній майданчик для дискусій. Там проводяться різноманітні заходи, згуртовується громада, створюються групи з обговорення актуальних місцевих проблем.

Працівники бібліотеки зібрали великий та унікальний краєзнавчий матеріал. У групі в «Однокласниках» публікується для загального доступу те, що у інших сховане у старих шафах та коробках, і ніхто іноді і гадки не має, які унікальні документи там є! Те, що у декого лежить десь у лабіринтах книгосховищ, у нас – доступне широкому загалу. Краєзнавчі дослідження, фотозвіти, альбоми зі старими фотографіями, що відкривають нам далекий світ історії в обличчях – все це є в нашій групі. Вам можуть сподобатися фотоальбоми «Історія старих будівель Завадівки», «Обличчя минулої епохи», «Природа Завадівки» та інші. Долучайтеся до групи, голосуйте за ваші вподобання, пропонуйте свої ідеї – ми завжди відкриті для вас!

Запрошуємо Вас у нову групу, що нещодавно створена у «Однокласниках» – Завадівка – краплиночка на карті - http://ok.ru/zavadvkakr

Більше про бібліотеку-філію № 10, що на Завадівці, можна прочитати у блозі «Бібліотека для всіх» - http://bibliotekafilia10.blogspot.com/
Більше про сучасні міські бібліотеки Кіровограда читайте у блозі «Бібліодиванчик» - http://bibliodivanchik.blogspot.com/
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool