Кіровоград: затримали церковного злодія

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

До міського відділу міліції звернувся наставник храму із заявою про крадіжку з церкви.

Злодій таємно викрав гроші зі скриньки для пожертв у сумі близько 500 гривень, які планували витратити в подальшому на потреби храму. Правоохоронці встановили особу зловмисника.
Як виявилось, до такого зухвалого злочину вдався 29-річний уродженець Хмельницької області, який навесні 2013 року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні кримінальні правопорушення. На шлях виправлення чоловік не став й продовжив свою злочинну діяльність.
В ході слідства було встановлено, що це не єдиний злочин, який скоїв затриманий. Молодик встиг обікрасти ще й помешкання кіровоградки. Близько 9-ї години ранку, скориставшись відсутністю господарів, чоловік, шляхом віджиму пластикового вікна, потрапив до будинку, звідки викрав гроші у сумі 650 гривень та золоті прикраси.
Викрадені кошти злодій витратив на власні потреби та продукти харчування.
За словами начальника Кіровоградського міського відділу міліції Юрія Колибєлкіна, за цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває. Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших подібних злочинів. Наразі для затриманого обрано міру запобіжного заходу – арешт.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool