Кіровоград: затримали серійного крадія

Грудень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Жертвою зловмисника стали близько 30 кіровоградців, яким він внаслідок злочину спричинив збитки на загальну суму близько 500 тисяч гривень. За такі дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Протягом кількох місяців до Кіровоградського міського відділу міліції надійшло кілька десятків повідомлень від громадян про те, що вони стали жертвами так званих «домушників».
Зловмисник проникав не лише у квартири, а й у приватні будинки. У кожному випадку він уважно придивлявся до помешкання, перевіряв, щоб господарів не було вдома. Дзвонив у дзвінок, або стукав у ворота, якщо ніхто не відкликався, брався «до роботи». Працював злодій дуже швидко. Його «наживою» були лише ювелірні вироби та гроші.
Крадене молодик продавав випадковим перехожим, а виручені кошти витрачав на власні потреби та наркотики.
Працівники карного розшуку затримали підозрюваного під час спроби збути викрадені ювелірні виробів.
Злодієм виявився 30-річний житель обласного центру. Чоловік вже має низку судимостей за крадіжки.
Частину золотих прикрас правоохоронцям вдалося вилучити.
- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За вчинене молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років – розповідає т.в.о. начальника Кіровоградського МВ Сергій Коса.
Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до інших аналогічних кримінальних правопорушень.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool