Кіровоград: затримали псевдоподатківця

Вересень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Шахрая, який представлявся начальником податкової інспекції, затримано у Кіровограді. Про це повідомили у відділі внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

На «телефон довіри» ВВБ ГУ Міндоходів в області звернувся керівник одного із кафе міста та повідомив, що до нього зателефонував невідомий, який представився начальником податкової інспекції та, пригрозивши перевіркою, вимагав у нього 4 тис. грн.
В результаті оперативних дій співробітниками відділу внутрішньої безпеки псевдоподатківця-шахрая було затримано та передано до Кіровоградського МВ УМВС України в області.
Наразі вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження відповідно до ч.3 ст.15 та ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України.
Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області просить повідомляти про подібні випадки на «телефон довіри» відділу внутрішньої безпеки: (0522) 36-69-43.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool