Кіровоград: затримали нелегальний автомобіль

Листопад 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1299 | Коментарі: 0

04.11.2013 під час оперативно-профілактичного відпрацювання м. Кіровограда працівниками взводу ДПС Кіровоградського МВ УМВС України в області у ході патрулювання вулиць обласного центру, на вул. Лесі Українки, був виявлений та зупинений автомобіль Ауді сірого кольору, під керуванням невідомої особи чоловічої статті.

Здається нічого цікавого, проте найцікавіше виявилося – після зупинки транспортного засобу інспекторами дорожньо-патрульної служби. Одразу, як тільки-но автівка зупинилась, невідомий вискочив із неї, та дременув навтьоки, зачинивши дверцята.
Інспектори запідозрили, що у чоловіка якісь негаразди із Законом, якщо він таким чином відреагував на появу правоохоронців.
Після перевірки державних номерних знаків даного автомобіля по облікам бази даних ДАІ, встановлено, що зазначений номер зареєстрований за іншим транспортним засобом: автомобілем КАМАЗ, місцем приписки якого взагалі є інше місце Кіровоградщини – м. Світловодськ. А такого автомобіля, як автомобіль Ауді з таким державним знаком, насправді не існує…
Згідно з вимогами чинного законодавства працівники на місце події викликали слідчо-оперативну групу Кіровоградського міськвідділу. А сам автомобіль Ауді, котрий так не дочекався того дня свого «власника», на підставі ст. 265-2 КУпАП, було доставлено евакуатором на зберігання до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів.
Наразі тривають слідчі дії.

Прес-служба ДАІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool